tirsdag den 20. november 2012

Smal-kost

Her kun sølle 10 dage før 1.december er vi sat på smal-kost her på matriklen. En hurtig sviptur til byen efter lidt sødt til et eftermiddagsmøde og for at opdage, at mit dankort er spærret. Et hav af telefonsamtaler med banken senere - og det viser sig - at der er unormale aktiviteter omkring kortet - og jeg skal have et nyt. Ja tak og gerne lidt hurtigt - Det hurtigste er så om omkring en uge... og da min bank ikke har en filial i nærheden - er der ingen mulighed for at få kontanter....


Panik - jeg har syv en halv i pungen, og 3 krævende unger, en hund, 2 kaniner og en hamster at brødføde - for slet ikke at snakke om de strikprojekter, der står i kø for at blive realisteret...... Jeg har nu raseret pigernes punge - og følt mig lidt ussel, mens jeg gjorde det. Tænk at skulle købe mad for deres lommepenge.

Heldigvis er vi inviteret i byen at spise i morgen, heldigvis har jeg for travlt til for alvor at bruge penge, heldigvis får pigerne gode lommepenge.... men altså alligevel.

6 kommentarer:

 1. Pyha, det er da ikke sjovt - godt I giver pigerne lommepenge.
  Det er da utroligt, der skal gå så lang tid for at få et nyt kort, men det er selvfølgelig bedre, end at det blev plyndret

  SvarSlet
 2. Arj for katten da! Det er da helt uoverskueligt. Du må en tur til nærmeste filial hurtigt. Dog godt, systemet virker, når det gælder.

  SvarSlet
 3. For pokker da !
  men godt kortet alligevel trods alt blev spærret inden aktiviteterne for alvor greb om sig :o(
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Din stakkel. Kunne banken mon ikke være lidt mere hittepåsomme, så du kunne få lidt kontanter i en anden bank?

  Der er også nogen gange "unormale aktiviteter" omkring mit, men endnu ikke nogen, som banken ville blande sig i:)

  SvarSlet
 5. Beroligende at systemet virker så godt. Bankdamen undskyldte mange gange i går - men jeg takkede istedet for at de passer så godt på mine penge.... En uge uden dankort klarer jeg jo nok ved at rippe sparegrise og låne lidt hist og pist - og måske det endda er en meget sund øvelse - at tænke før man trækker kortet :-) Jublende glad for at det er nu og ikke midt i december - shit det kunne have givet julestress.

  SvarSlet