onsdag den 28. november 2012

Småtings-afdelingen

Det er ikke mange vågne timer, jeg tilbringer på matriklen i denne uge - og i de timer jeg er her, er det som om, opgaverne hober sig op, og jeg sætter turbo på for at nå i mål med den sidste monster-uge i denne omgang. 3 dage tilbage....

I går trodsede jeg trætheden og den indre fornuftige stemme, der fortalte mig, at jeg skulle i seng. Istedet tog jeg en tur med strikkepindene, fik strikket strømpe 2 færdig til det sidste par strømper fra Nissens bestillingsliste.

Enorm tilfredsstillelse over at jeg fik et projekt - omend et meget lille projekt - færdigt - også på den front. Jeg fik tømt hovedet - og mærkede igen lysten til at strikke den der trøje, det der sjal og den lækre poncho.... Så nu kaster jeg mig frisk ud i hverdagen, klar til at spise mig gennem de sidste bidder elefant i denne omgang. Fredag lurer friheden - og jeg skal holde så meget weekend.

3 kommentarer:

 1. Hvor er de nogle dejlige farverige sokker :-D Håber den kommende weekend kommer til at indeholde rigtig meget strik - det virker så dejligt afstressende ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med farverne på dine sokker, de ser virkelig lækre ud

  SvarSlet
 3. Det er en travl tid :o)
  dejligt at få vinget noget af - og sikke flotte sokker.
  hilsen Mona

  SvarSlet