lørdag den 9. februar 2013

Udsolgt på øverste etage

Ferien ramte mig i går lige omkring kl. 16 - og jeg trængte meget meget mere til den, end jeg egentlig var klar over. Tankerne kører uendeligt langsomt, og ethvert tiltag på at lave en tankerække, at planlægge ugen eller at tænke gøremål ind i en logisk rækkefølge stopper, inden de rigtig tager form, og jeg tager mig selv i at falde i staver og tænke på det rene ingenting.


Jeg mærker det, accepterer det og retter ind efter det. Ingen store forkromede planer for i dag - andet end at følge impulser og få slappet godt af med masser af strik, hvile og tomt hoved - og måske trækker jeg en perle eller to på snor, hvis jeg orker, hvis jeg får lyst, og hvis jeg vil. I dag bestemmer jeg. Der er lukket ned for servicen, og det bliver enhver sørger for sig selv - og også gerne for mig :-)

2 kommentarer:

 1. Det er vel også dét, ferie er til for - at slappe af og lave det, man har lyst til.
  Forhåbentlig følger der lidt opvartning med, mon ikke du har fortjent det?
  Rigtig god ferie

  SvarSlet
 2. Ferie er lige præcis til at lave det man har lyst til - er bare slem til at skubbe projekter foran mig i en travl hverdag - og på den måde have bunker af både det ene og det andet, der venter, når det bliver ferie. Men jeg øver mig i at lade dem ligge og nå at nyde og slappe af også. Mon du også har ferie ?
  Kh Mie

  SvarSlet