mandag den 25. februar 2013

Taget til nåde

Den var ellers dømt ude - godt og grundigt ude. Den var for slasket, for løs i strikken, og jeg havde endda pillet pindene ud af strikken på Aska fra Istex. Vi var færdige med hinanden for good - troede jeg.

Min veninde, som er ny-strikker, ivrig og super lærenem havde købt garn til den samme trøje bare i brune nuancer og med en fræk orange kant foroven - blæste nyt liv i det ellers aflivede og kasserede projekt, da hun den anden dag trådte ind af døren i sin skønne trøje. Smart, klædelig og med en lækker pasform.


Jeg har derfor brugt noget af sofatiden i weekenden på at få strikket et par ærmer og selve bærestykket. Jeg sad til sent sent i går og hæftede ender og hæklede en række fastmasker i halsen, fordi den hang en anelse for meget til min smag.

Nu ligger den og tørrer efter opskyldning og senere på dagen følger den endelig dom over den trøje, der var dømt ude og på mirakuløs vis genoplivet.

10 kommentarer:

 1. Jeg er spændt! Jeg er sikker på den er perfekt! Den ser så lækker ud!

  SvarSlet
 2. Godt du om bestemte dig, for den ser flot ud, dejlige farver. Jeg glæder mig til at se hvordan den klæder dig.

  SvarSlet
 3. Den ser så god ud.
  Frækt med der pinke.

  Yt

  SvarSlet
 4. Hold op hvor er den flot, godt den ikke blev kasseret.
  Knus Jo

  SvarSlet
 5. Det ser ud til at være en lækker trøje og farverne er rigtig flotte!

  SvarSlet
 6. Jeg har set flere smukke udgaver af den trøje, alle ejere var glade. Jeg håber da, du også bliver glad for din, for skøn er den altså

  SvarSlet
 7. Den har jeg også liggende måske den bliver strikket ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaa det skal du gøre :-) Pas på ikke at lave ærmerne for lange :-)

   Slet
 8. Den er tør og på i dag. Den er efter vask blevet en anelse lang på ærmerne - men ellers sidder den lige i skabet. Jeg er overrasket over, hvor varm den er - tager i betragtning at den er tynd tynd og transparent. Tusind tak for alle jeres søde beskeder :-)

  SvarSlet
 9. Dejligt at den fik en chance :)
  Jeg har heler ikke brugt mine for meget - men jeg satser på at de kommer på nårforåret bryder frem
  Knus

  SvarSlet