onsdag den 20. februar 2013

Gadekunst

Jeg bliver dybt fascineret, glad i låget og inspireret. Jeg får lyst til, at det spreder sig - lyst til selv at gøre, lyst til at andre gør, når jeg kigger på billederne af gadekunst her. Sikke en idérigdom og sikke et forskel det kan gøre i det offentlige rum.


Jeg har allerede en kopi-ide eller to i støbeskeen. Min trappe i haven skal klart males som klaver, når det bliver lidt varmere - ligesom jeg vist skal i genbrugsen og hamstre lidt thekander. Mellemste-tøsen er klart med på idéen og udvikler, medtænker og udvider, mens ældstetøsen truer med at flytte hjemmefra og holder fast i, at det kun må foregå bag huset og ikke foran, hvor folk går forbi, fordi det bare er så pinligt.

Mere streetart - så flere kan blive glade i låget og inspireret :-)

6 kommentarer:

 1. De klavertrapper der er da bare for skønne, mon ikke de får én til at danse op og ned ad trapperne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er præcis sådan jeg har det - det kunne være sjovt med skøre indslag omkring en, som får en til at smile og danse :-)

   Slet
 2. Lige præcis sådan noget kan være med til at løfte stemningen noget :o)
  så sjovt og inspirerende at se på.
  hvor er det mon fra ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ville det ikke næsten være umuligt at være sur og vranten, hvis man levede i sådanne omgivelser. Hvor præcis det er fra ved jeg ikke - desværre :-)

   Slet
 3. Hej Mie
  Det ville jeg aldrig få lov til ...
  men for f... hvor bliver man glad a' at se dine billeder :)
  hvor ser din sorte cardigan lækker ud ... den bog står på min ønskeliste for der er mange lækre modeller i....
  knus♥ og go aften

  SvarSlet
 4. Se det er jo så en af fordelene ved at være ene-herre-i-eget-hus :-) Dog er største-tøsen noget skrap og synes ikke det er så sjovt som vi andre :-) Bare vent min sorte cardigan bliver tæskelækker - og den bog skal du bare ønske dig - den er super fed.
  Knus til dig

  SvarSlet