tirsdag den 12. februar 2013

Otte-og-tredive

Der skal laves 192 cirkler - og jeg har indtil nu lavet 38. Der er lang vej igen, inden det skal hækles sammen og kan blive til det ønskede tæppe.


Det er hyggeligt nørkleri, hvor Stine-musen selv udvælger farver og kombinerer, og jeg hækler de kombinationer, hun lægger op. Når hun bliver træt af det - hækler jeg de rækker, hun har lagt op færdig - og går så over til at strikke på mit strikketøj. På den måde bliver det for alvor et fælles projekt - og jeg slipper selv for at have det store farveoverblik, som jeg mistede omkring klud nummer 13 :-)

Jeg kan godt lide at hækle - ofte griber jeg det som god variation til strikketøjet - men der er ingen tvivl om, at jeg synes bedst om at strikke. Der tømmes mit hoved bedst, og der er mine færdigheder størst.

8 kommentarer:

 1. Ih det bliver flot.. Der er lang vej endnu, men lige pludselig er det bare færdig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til lige pludselig - men nyder det heldigvis også undervejs - dit tæppe tegner også rigtig godt :-)

   Slet
 2. Det er da bare de skønneste farver. Er det noget bestemt garn, eller er det blandet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver vist en tæppe til at blive glad af - Det er blandet garn fra alverdens andre projekter - lidt fra Søstrene, lidt fra diverse strikkebutikker og restekasser. Jeg må nok ud og købe samlet, når jeg skal i gang med den hvide kant :-)

   Slet
 3. Det bliver så flot :)
  Rigtig god arbejdsfordeling :)
  Da jeg hæklede lave jeg systemer :)
  ( tossen her havde bestemt at to ikke måtte være ens ... Så pyha et regnestykke til 365 forskellige - og hvem kan lige se det ..... Ingen - men jeg ved det :)
  Knus og fortsat go hæklelyst :)

  SvarSlet
 4. Ja systemer må der til, hvis man er lidt nørdet omkring det med farverne - Jeg håber tøsen-min kan blive ved med at holde styr på det - for jeg er ikke sikker på, jeg selv magter det.
  Knus

  SvarSlet
 5. Hvor er de smukke! Det bliver da et fuldstændig fantastisk tæppe! Det glæder jeg mig til at se mere til :-)

  SvarSlet
 6. Uh jeg elsker at hækle tæpper og nyder at se andres :)

  SvarSlet