søndag den 3. februar 2013

Særlig tid

Søndag aften er ved at udvikle sig til et af mine ynglingstidspunkter på ugen. Det lyder mærkeligt - weekenden er så godt som omme - forude truer en ny uge. Men i det sidste stykke tid har jeg grov-nydt mine søndage aftenener - det er som om der der falder en ganske særlig ro over mig - jeg skal ikke mere, jeg kan ikke mere - weekenden er så godt som brugt - og tilbage er kun at nyde de sidste timer.

Jeg tror klart, at nydningen bliver forstærket af, at jeg først skal møde kl. 10 mandag morgen og derfor godt kan strække den lidt i sofaen. Det er den bedste strikketid, og efter roen er faldet på pigerne, er det som regel også der, jeg får startet nye projekter op.


Her til aften har jeg slået masker op til en sort cardigan og til en multifarvet poncho - lidt a la den her fra Perlestrik men med lidt justeringer og tilpasninger. Jeg er ikke så vild med kanten forneden og pønser på at tilføje et andet mønster. Jeg har valgt at lave halsen i rødlige nuancer og tror også den skal være lidt kortere. Mere søndag tak - bare lidt mere....

2 kommentarer:

  1. Søndag aften er dejlig.

    Men fredag aften er nu altså heller ikke skidt. Min fredag gik til et pædagogisk weekend arrangement med foredrag og folkedans, treretters menu og fri bar. Og undervisning lørdag helt til kl. 16. Så den weekend blev for kort. Simpelthen.

    Flot poncho.

    SvarSlet
  2. Det lyder slet ikke som weekend :-) Håber det har været god energi alligevel - og lige om hjørnet og lige om lidt lurer vinterferien - Ah god til dig og god til mig:-)

    SvarSlet