fredag den 15. februar 2013

Flere ferie-sysler

Ferie-sysle-idéerne bliver ved med at komme ind over os - og i går var det selvtørrende ler, der fik en omgang ved spisebordet. Især de to mindste fik fremstillet og produceret de fineste hæng-op-ting med navne, mønstre og dekorationer.

Mindste-tøsen med absolut mindst tålmodighed var lige ved at give op i starten, da det gik op for hende, at man nogle gange skulle lave om - hvis man fik trykket for hårdt på stemplerne, ikke fik rullet det godt nok ud, fik det trykket skævt ud m.m. - der var lige krise, da vi rullede hendes sammen for 2. - 3. gang. Her er det guld med en mere tålmodig søster ved siden af, der også laver om, og som viser vejen.


Idéerne udviklede sig fra den første enkle og basale idé. Der kom flere detaljer til, flere måder at gøre det på og igen var det mellemste, der førte an - men dejligt at se hvordan idéer smitter og inspirere. Det gav et par gode timer ved spisebordet - og nu venter vi spændt på, at det tørrer helt , så vi kan få snor på og få det hængt op både her og der.

Men nu er jeg vist også nødt til snart at lade mig ramme af arbejds-sysler, hvis det ikke skal ramme mig hårdt i nakken lige om snart. Det er bare ligesom om det er sjovere med de der ferie-sysler...

1 kommentar:

  1. Uh, de der arbejdssysler, de står i kø på sedlen. Jeg har taget lidt hver dag, men der er minsandten mange tilbage......

    SvarSlet