lørdag den 23. februar 2013

Lækker lørdag

Vi nyder lørdagen med lige dele hygge og arbejde. Der arbejdes lidt ved arbejdsbordet med tilpas mange og lange indlagte pauser til at lande i sofaen til snak og forskellige sysler. Der krydres med tur til byen efter fornødenheder og et par ture i kælderen for at holde vaskemaskinen kørende.

Det er weekend i højeste potens - vi nyder det, og vi nyder hinandens selskab - pigerne og jeg. Lige om lidt rejser jeg mig og gør klar til aftensmaden. Menuen i dag står på "Tøm-køleskabet" - og er vist lidt til enhver smag.


Min sorte trøje er blevet færdig - og selvom billederne ikke helt yder den ret - er den blevet superlækker. Den er let og blød med en pasform, der er lige i øjet. Den er strikket i en tråd mohair og en tråd Blackhill uld fra garnudsalg. Den vejer sølle 277 gram fordelt på 100 gram mohair og 177 g uld. Opskriften er fra Suveræn Strik. Den kan klart anbefales - nøj den er bleet lækker. Nu skal den bare have de rigtige knapper før den skal slides op.

7 kommentarer:

 1. Wauw - det vi kan ser super lækkert ud :)
  Og så let og fin ....
  Jeg ville da gerne se den på :)
  Knus

  SvarSlet
 2. Dejlig trøje. Den kommer da lige på min efterhånden meter lange wish to knit liste. Fortsat GOG weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skulle altså stå god weekend.

   Slet
 3. Uh, sådan en trøje kunne jeg godt tænke mig. Mon ikke man kunne nå at lave den inden næste vinter banker på døren......

  SvarSlet
 4. Den er virkelig virkelig blevet tæskelækker. Måske - men kun måske tager jeg et billede, hvor jeg har den på Marianne - men så er det virkelig for din skyld - er ikke så vild med mig selv på billeder :-)

  Jeg holder en både gog og god weekend :-) Også til dig :-)

  Og Eva du behøver slet ikke vente til en ny vinter - den er så tynd og let at den bliver perfekt til sommer også - til de sene aftenener på terrassen :-)

  SvarSlet
 5. Din trøje er blevet rigtig skøn. Kunne du få strikkefastheden til at passe med bare én tråd af hver?

  SvarSlet
 6. Nej den passede slet og overhovedet ikke - Jeg har strikket en størrelse L men efter opskriften til størrelse S - fik det regnet ud på det tidspunkt, hvor jeg startede - og for en gang skyld holdt mine udregninger stik :-)

  SvarSlet