tirsdag den 12. februar 2013

Tom kalender

En feriekalender, der ellers var fyldt godt op med gode arrangementer og godt samvær - er nu blevet ryddet næsten resten af ugen. De mennesker vi skulle se, er alle underdrejet af den ondeste influenza, der efter sigende skulle ramme hårdt og længe.


Istedet har vi skruet en anelse op for varmen og for hyggen her på egen matrikel. Der bygges Lego, males klemmer, drikkes varm cacao og spises fastelavnsboller, alt mens mine strikkepinde knitrer. Projektet på pindene er fra Samsøes Suveræn Strik - en sort kort cardigan, der mangler i min garderobe - og som jeg nok skal få af pindene med al den tid, der nu er blevet mig givet.

6 kommentarer:

 1. dejligt at få tid forærende :) og jeg kan høre i hygger :)
  men stakkels familien med influenza :(
  den strik ser yderst lækker ud :)
  knus♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Det føles nemlig præcis som at få tid forærende. Vi har aftalt at aftalerne ikke er aflyst - men bare udsat - så vi får glæden af godt selskab på et andet tidspunkt. Strikken er rigtig lækker :-)
   Også knus til dig

   Slet
 2. Du skal nok blive glad for den cardigan, den er perfekt at flytte ind i, når det er koldt

  SvarSlet
  Svar
  1. Den tegner så godt den cardigan - det lyder næsten som om du har en af slagsen ? Glæder mig til at flytte ind i den :-)

   Slet
 3. Det er næsten som at få ferie 2 gange:)

  Men ærgerligt for dem, der er "nedlagt".

  Sådan en cardigan kunne jeg også godt bruge!

  SvarSlet
 4. Ferie to gange - det er perfekt :-) Skal nok vise den færdige cardigan - så må du jo se om, du skal have kridtet pindene :-))

  SvarSlet