onsdag den 27. maj 2015

Wiola

Jeg var solgt lige fra starten, da Wiola begyndte at dukke op både her, der og allevegne. Solgt og alligevel tilpas ubeslutsom og uopfindsom til at kunne finde på min egen farvesammensætning og mit eget udtryk. 
Wiola røg derfor på pindene og hurtigt af pindene igen i orginalfarver og originalgarn. Det går hurtigt ud over stepperne, når der er så meget mønster, og man lige skal nå et par rækker mere for at se mønsteret folde sig ud. Pasformen er fin - ærmerne måske en anelse for smalle - men jeg tror, den bliver et hit og bliver brugt og slidt op. 

Farverne er helt anderledes, end det jeg normalt bruger - og jeg har nok fået en del flere kommentarer på farvevalg end på selve modellen. Mønsterstrik er god strikkeenergi lige ind på kontoen:-)

12 kommentarer:

 1. Den er også ualmindelig smuk i originalfarverne. Så hvorfor lave om på dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er smuk :-) og der var ingen grund til ændring - jeg er så glad for den :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Ja ikk'? Jeg er også svært tilfreds med den :-)

   Slet
 3. Den er rigtig smuk - og jo dejligt engang imellem med noget man ikke plejer at gå i :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Især når man så rent faktisk også får det brugt - og det gør jeg vist med denne her sag :-)

   Slet
 4. Også jeg faldt pladask for Wiola - og også jeg valgte at strikke den i originalfarverne (og fik en masse garn til overs).
  Har du planer om at brodere på din ? jeg kaster mig forhåbentlig ud i det i weekenden sammen med det sidste montering. Jeg valgte så at strikke halsen lidt højere, fordi jeg fandt den for dyb. Men din ser egentlig ikke dyb ud..
  Rigtig flot trøje. !

  SvarSlet
  Svar
  1. Halsen er lige tilpas - tilgengæld har jeg taget den i brug uden broderi - der var ikke tegning med til det på min internet-version af opskriften - og jeg var ikke opfindsom nok til selv at hitte ud af det :-) Glæder mig til at se dit broderi :-)

   Slet
 5. Hold da op - flot farvesammensætning. Dem ville jeg heller aldrig nogen sinde vælge af mig selv. Jeg ville slet ikke tænke dem. Men de fungerer sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Aj det er ikke lige de farver, jeg ville trække ned af hylden - men fedt at lige få rusket op i sit "hør, bør og kan" :-)

   Slet
 6. Wauv - hvor er den flot!

  SvarSlet