lørdag den 20. oktober 2012

Nu med strut

Det har længe stået på ønskesedlen - rigtig længe. Det hele rigtige har bare mest været inde i mit hoved og ikke at finde i butikker - og så i går, hvor jeg slet ikke var på jagt, hang det der bare lige pludselig. Tøserne-mine himlede med øjnene og troede bestemt, jeg lavede sjov, da jeg triumferende marcherede mod prøverummet.


Da det gik op for dem, at jeg mente det alvorligt, gjorde de mange krumspring for at snakke mig fra det - og tilsidst forlod de alle 3 butikken i protest. En mor i strutskørt er simpelthen for piiiinligt - og jeg er alt alt for gammel til strut, mener de.

De har nu lavet skrappe regler om, at skørtet kun må bæres, når de ikke er hjemme - og under ingen - med streg under ingen - omstændigheder i nogen som helst sammenhænge, hvor de kan blive set med mig.... Jeg synes selv, det er det fedste skørt og kan ikke vente med at gå totalt i strut med det på......

6 kommentarer:

 1. Jeg har et strutskørt og jeg har brugt det til en 90 års fødselsdag. Jeg var så skøn (synes jeg selv) Sort strut skørt med masser af bånd og strut, sort blacer, sorte nylonstrømper, sort silkebluse og et sort strikket uld/silketørklæde.

  Så kan jeg, kan du også. Bare igang.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Nej hvor fandt du det...? Vil så gerne eje - tror dog ikke meget brede hofter klæder det - men det er bare så fint med strut..!:)
  Kram

  SvarSlet
 3. Go, go, go, - strut du bare igennem:)

  SvarSlet
 4. Jeg ejer også et strutskørt. Jeg bruger det godt nok mest under en silkenederdel, men jeg er vild med det.
  Hop du endelig i dit skørt, når du har lyst til det

  SvarSlet
 5. Jeg går strut - gør jeg - protester eller ej :-) Strutten er fundet hos Tippe i Lemvig - og det sprange lige på mig..... Godt I hepper på mig :-)

  SvarSlet
 6. Åh hvor er det fint :-) Vil du afsløre mærket, jeg drømmer nemlig også om et danseskørt men bor ikke i nærheden af Lemvig...

  SvarSlet