søndag den 14. oktober 2012

Tilvænning

Det kræver ikke megen tilvænning - det her holden-ferie. Det kryber lynhurtigt ind under huden på mig, og jeg bruger og nyder tiden, friheden og alle mulighederne. Jeg strikker den halve nat og læser i sengen hele formiddagen. Jeg flyder og flader ud - og jeg mærker, jordforbindelsen etablerer sig.


På pindene er et smukt lilla Skulderblad fra Geilsk. Borden er færdig - og nu skal selve sjalet til at tage form med lange retriller i vendestrik. Ren terapi. Jeg er under pres, for jeg har hele 2 stykker strik i støbeskene. Strik som gerne skulle med til Sverige, når jeg sammen med 45 elever, skal sende budskaber til hele verden derfra allerede i næste uge.

Men jeg stresser ikke - for der er uendelig mange timer til at lade strikkepindene knitre - og ferien er stadig ny og næsten ubrugt.

4 kommentarer:

 1. Hej Mie
  Det lyder virkelig hyg'ligt
  nyd nyd nyd
  knus♥

  SvarSlet
 2. Dejligt, dejligt indlæg. Jeg har også strikket mere, end jeg har gjort siden august. Ingen lektier, ingen læsning til studie, ingen forpligtelser. Så meget at jeg nu ikke har mere garn med i sommerhus. Resten ligger hjemme. Og manden spurgte: Skal vi så hjem nu? ;) Nej, først i morgen.

  Flot Skulderblad.
  Hvad skal du i Sverige? Det lyder spændende.

  SvarSlet
 3. Oh Marianne - du kan tro, jeg nyder og trækker i langdrag - også god "nydning" til dig :-)

  Det er fantastisk Louise med al den frihed. Note til mig selv - skal bare blive bedre til ikke at skubbe opgaverne foran mig, indtil det bliver ferie...Smiler af din mands kommentar.... En kvinde uden strik - kan være som en løve i et bur. Håber du har fået fingrene i garnet igen.

  Sverige er et helt kapitel for sig - og så spændende så spændende - fortæller mere senere i et indlæg :-)

  SvarSlet
 4. Det der "ferie" er altså ikke så ringe:)
  Her strikkes og hygges i rigt mål. Ferien kom noget så belejligt.

  SvarSlet