søndag den 21. oktober 2012

Fejr FN-dagen med os

Nu er det lige før - Den store finale i vores kæmpe skoleprojekt løber af stablen på onsdag kl. 12 fra World Heritage Grimeton Radiostation.

I morgen tidlig vender jeg sammen med 46 skønne elever og en dejlig kollega snuden mod det svenske, hvor vi i tæt samarbejde med Teater Halland og Grimeton skal give eleverne en stemme i verden. De skal under live-udsendelsen onsdag fremvise deres film og læse deres digte højt.De skal komme med deres visioner for en bedre og mere bæredygtig verden. De har noget på hjerte - og det er stort at være med til at skabe verdensborgere, der har fundet en måde at blive hørt på, som de også vil kunne bruge videre ud i livet, når de skal overtage verden og skabe den virkelighed, jeg skal blive gammel i.

Alle de store kanoner er inviteret til at deltage. Surrealistisk at bruge noget af sin ferie på at skrive til Obama, Putin, Ban Ki-Moon, Barrosso, Helle Thorning m.fl.

Der er en entusiasme og en seriøsitet fra alle i og omkring projektet. Eleverne er så tændte og klar over, at de er med til noget stort. Det er magisk, og endnu en understregning af, at jeg har verdens bedste job.

Du kan læse mere om projektet her, hvor live-udsendelsen også bliver streamet på onsdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar