torsdag den 25. oktober 2012

Varm anbefaling

Jeg ved godt, at jeg bobler over med superlativer omkring den her Sveriges-tur - men der er lige en ting mere, jeg er nødt til at nævne - nemlig indkvarteringen. Vi boede på den store gamle fæstning i Varberg med udsigt over vandet til den ene side - og den dramatiske historie om århundredes kamp mellem danskerne og svenskerne på den anden.

Vi var indlogeret i henholdsvis fænglset, bageriet og lazarettet. Selv boede jeg i fængslet i en 2 sengs-celle med min kollega. Det var en ekstra oplevelse af de gode. Det gav lidt ekstra arbejde ved nattetide, fordi flere elever mente at høre spøgelser i cellerne.

Der var pænt, velholdt og den historiske dimension velbevaret. Det kunne sagtens være et sted, jeg tog mine piger med hen en anden gang. Desuden mangler jeg også at se Varberg - for det var der slet ikke tid til.

Der er flere billeder og informationer om steder her :  Vandrehjem

3 kommentarer:

 1. Det lyder som et helt fantastisk projekt. Sikke en dejlig, fælles oplevelse at få.

  SvarSlet
 2. Det lyder til I har haft en rigtig spændende tur. Varberg er ikke det sted man kommer mest, (man = jeg) ;o) men det lyder bestemt som et besøg værd.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Kære Mona og Eva
  Fantastisk som i vidunderligt, magisk og slet ikke til at få armene ned igen.... det fedeste projekt i min tid som lærer :-) Jeg smiler stadig stor og bredt og bliver rørt når jeg genser udsendelsen og ser mine elever stråle og performe :-)

  SvarSlet