tirsdag den 26. juni 2012

Projekt-mylder

Der er så mange ting, der frister. Så mange projekter, jeg har lyst til at kaste mig over, at døgnets timer bare rækker som en skrædder/strikker i helvede.

Jeg forsøger virkelig efter bedste evne at holde antallet af igangværende projekter nede på et minimum - men må erkende, at de evner ikke rækker så langt, som jeg kunne ønske.

Jeg er faldet pladask for Hanne Laursens Robin Hood og Lady Marion trøjer. Jeg har næsten rester til at lave dem (og så gælder det jo ikke) Jeg ved lige, hvem de perfekte aftagere ville være og så er det vel ikke et sekund for tidligt at starte på julegaver.... Er det vel? :-)

4 kommentarer:

 1. Den med projekt mylderet kender jeg godt.
  her står det ligesådan til :o)
  Robin Hood trøjerne kender jeg ikke ..
  er spændt på at se dem.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtig spændt og glæder mig til at vise dem frem..... Skal selv finde den rigtige farvesammensætning på bærestykket - og det kan godt få mig til at svede lidt - om jeg kan få det til at passe på den der tilfældige måde - får nok brug for et par kritiske øjne og gode råd:-)))

   Slet
 2. Robin Hood og Lady Marion er også to fantastiske modeller, som jeg ville blive fristet af, hvis jeg havde nogle aftagere (nå, ja, og så må jeg jo være ærlig og sige at jeg faktisk er lidt glad for at der ikke er nogle, der står og rykker i mig for at få mig til at strikke til dem....har vist nok i min egen to-do-liste).

  Jeg glæder mig meget til at følge dine udgaver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vidunderlige modeller - ihvertfald på papiret og glæder mig til at se dem "live", have dem i hænderne og lade dem gå på vandring. Det er også perfekt strik til den sommervarme, som ds for pokker må være lige om hjørnet:-) glæder mig til at vise dig mine udgaver:-)

   Slet