lørdag den 16. juni 2012

Grib garnet

Hold da op hvor et imponerende arrangement de 6 piger bag Grib garnet har stablet på benene. Jeg er dybt imponeret og håber inderligt, at de høster alverdens anerkendelse og ros for deres indsats og mange påfund. Jeg håber af hele mit hjerte, det har været sliddet så meget værd, at de gentager succes, når de engang igen har fået vejret.

Hele 3 dage har jeg levet i strikke-garn- og broderi-paradis i det allerbedste selskab. Armene er blevet lange af at slæbe mange finurlige, fede og spændende indkøb hjem til vores B&B. Fødderne slidte af de mange ture op og ned af gaderne op hovedet summer af de mange mange indtryk og ideer, der er opstået.

Energigivende at være i selskab med 2 skønne kvinder, der deler mit syn på liv, børn, strik og alt det løse i livet. Dejligt også at hilse på nogle af jer, der læser med her og nogle af de, jeg følger i cyperspace.

Jeg er så klar til et liv som festivalsrotte - strikkefestivals-rotte:-)

3 kommentarer:

 1. jeg ville så inderligt ønske at kunne være med! Men jeg er lykkelig over at høre at det er godt, for så gentager de det nok næste år. Lige nu sidder jeg med hovedet i bøgerne, det er eksamenstid...

  SvarSlet
 2. Hej Mie,

  Synes også det var superhyggeligt lige at hilse på dig og dine strikkeveninder.
  Håber I fik noget ud af kurserne.
  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 3. Åh ja Camilla - jeg krydser fingre for en næste gang - og at du kan deltage - det ville så meget være noget for dig, tror jeg
  Pøj pøj med dine eksaminernog god arbejdslyst:-)

  Godt du kunne kende mig (eller mit tørklæde:-) Kirsten:-) fantastisk at få sat ansigt, krop og stemme på nogle af inspiratorerne her fra cyperspace:-) håber I også havde nogle dejlige dage:-)

  SvarSlet