onsdag den 20. juni 2012

Fagre nye nørd

En hel ny verden har åbnet sig for mig - tilgengæld er jeg så ikke så tilgængelig for den verden, jeg normalt er en del af.

Jeg har opdaget podcast... Altså jeg kendte jo godt til fænomenet, men havde bare ikke opdaget, at det var noget for mig, og at der rent faktisk fandtes ting, jeg kunne blive optaget af at lytte til.

Faktisk hører jeg uendelig lidt både musik og radio - nok mest fordi der i min hverdag er enorme mængder af snak og lyd omkring mig både på job og herhjemme. Radio og musik virker ofte som støj på linjen, og øjeblikke med ro - fuldstændig ro skatter jeg højt.

Podcasts omkring nørklerier har alligevel fanget mig, da jeg først lige fik knækket koden til teknikken - og jeg har de sidste par dage lyttet til strikke-snak i bilen og strikket til videopodcast herhjemme. Det føles lidt som at være i strikkeklub.

Indtil videre har det mest været Lindses videopodcast og Make yarn not war, der har været i ørerne. Men jeg har flere på tapetet bl.a. The Knitmore girls og Cast on. Jeg er spændt på, om det er en fascination, der holder.

Hvad med dig? Lytter du til podcasts og har du nogle anbefalinger - hjælp mig med at finde 'guldet' i den jungle, den nye verden er:)

2 kommentarer:

 1. Jeg lytter ikke så meget til podcasts .. lige nu er det lydbøger. Men de fås selvfølgelig også som podcasts, fx på DRs hjemmeside.
  En overgang så jeg en del videopotcasts - dvs. jeg downloadede dem, men måede alt for sjældent at se dem.
  Dem du omtaler kender jeg ikke. Men jeg kunne godt finde på lige at checke dem ud..
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Lydbøger synes jeg som udgangspunkt er smart - jeg er bare så dårlig til at bevare fokus og tankerne vandrer og pludselig har jeg mistet tråden. Det er lidt lettere med strikkepodcast - der er plads til at zappe lidt ind og ud. Lad mig endelig høre hvad du synes, hvis du får tjekket videopostcasten ud eller finder andre spændende ting, jeg må lytte til:-)

  SvarSlet