tirsdag den 19. juni 2012

Frøken Himmelblå

En mandag eftermiddag i silende regn og gråt i gråt kaldte på stearinlys og sofa. Der var en stemning af efterår, og børnene lavede varm kakao.

Selv fandt jeg et godt hjørne og fik startet op på den blå poncho, jeg købte garn til hos Hønsestrik i weekenden. Jeg er lidt under pres, da vi alle 3 købte garn til den, og jeg er udråbt til test-strikker.

Den strikkes i en tråd spindegarn og en tråd pladegarn. Indtil videre enes vi fint - pladegarnet og jeg - bølgerne kan ellers godt gå højt, når garnet gang på gang rykkes over og skal splejses - men måske er jeg blevet mere tålmodig, siden jeg sidst strikkene med pladegarn?

Jeg holder mig i skindet - men kan mærke en voldsom trang til at starte alle projekterne, jeg har i kurven op - på en gang - bare lige for at se, hvordan de arter sig.... Men nu strikker jeg blå....

2 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig helt vildt til at se den færdig - flot ser det ud...

    SvarSlet
  2. Jeg strikker på livet løs, så snart kan se den færdig. Holder vejret og håber der er nok garn - det løber hurtigt af nøglet - opdatering følger:-) skrider det fremad med din kjole? Knus

    SvarSlet