søndag den 3. juni 2012

Starten på en poncho

En børnefødselsdag er et perfekt tidspunkt for at lave magiske nøgler - eller det blev det ihvertfald - garnet råbte efterhånden så højt efter mig, at det overdøvede alt andet, og jeg bare måtte handle på det - børnefødselsdag eller ej.

Mange af pigerne stoppede helt i det, de ellers havde gang i og snart havde jeg en rand af tøser siddende omkring mig, som interesseret spurgte ind til processen, til strik og til kreative sysler mere generelt. Der er klart basis for at lave en fødselsdagsfest, hvor pigerne skal nørkle - en anden gang og hvis jeg kan få solgt ideen til pigerne.

Jeg er nu så klar til at få ponchoen på pindene - efter generel oprydning, afhentning af de sidste piger, eksamensforberedelse og besøg på dyreskuepladsen.... Godt det kun er... Nå ja.... Søndag :-)

3 kommentarer:

 1. Det ser godt ud, glæder mig til at følge med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mønsteret er skønt - processen sjov -også selvom mine omgivelser får tics af min spytteri og putten garn i munden..... Glæder mig til at vise dig det færdige resultat :-)

   Slet
 2. Den bliver da for lækker. Gode farver du har valgt. Er allle garnstykker målt lige op, altså lige lange, eller har du bare slumpet??

  SvarSlet