fredag den 1. juni 2012

Sidste skoledag

Sikke en flok dejlige unge mennesker, jeg har haft under vingerne de sidste par år og nu har givet slip på i sikker forvisning om, at langt de fleste af dem er flyveklar og parat til at gå egne veje ud i livet.

De kvitterede med en god sidste skoledag, hvor jeg udover den fineste vase, de skønneste blomster, god chokolade også fik en lang køretur rundt i byens gader i trækvogn i hippitøj og med en krads makeup. De tabte mig kun en gang:-)

Vi har sagt farvel til hinanden med gode ord og ønsker - det er dage som disse, der gør det hele sliddet værd og giver mig den der gode følelse af at have verdens bedste job.

3 kommentarer:

  1. Når jeg som Mor med stort M ved hvor meget det betyder at elver har lærer som brænder for deres job og vil deres elever så bliver jeg rigtig glad når jeg læser dine blogindlæg om dit job :-) kh Anette

    SvarSlet
  2. Fantastisk dag Louise - Vi har verdens bedste job :-)

    Anette, det er en fornøjelse af låne jeres børn og få lov til at tumle og bokse med dem i en periode i deres liv, hvor vi kan få lov til at præge, satte aftryk og gøre en forskel. Det gør det nemt at gå glad på arbejde langt de fleste dage :-)

    SvarSlet