tirsdag den 17. april 2012

Jydekrogen

Min plan om at udstyre det meste af skolens parkeringsplads med anhængertræk-dimser røg i vasken, da jeg i går tog bestik af bilparken. Der var så godt som ingen anhængertræk på bilerne.... Er det ikke Jylland det her? - troede det var et must på enhver jysk bil? Det gælder åbenbart ikke for skolelærere. En enkelt kollega kan dog regne med at finde sin bil i klædt skaldet mand i dag, når han kører hjem - og jeg gnækker allerede over det.

I stedet lokkede endnu en kollega mig til at lave et etui til hendes mobiltelefon, som bare trængte så meget. Et par timer med hæklenål i går - og etuiet kan snart finde rette ejer. Tror snart jeg laver mobiletui-hækle-kursus.......

2 kommentarer:

  1. He, he, jeg gnækker med. Ville så gerne stå og se den bil med den skaldede mand kører væk fra parkeringspladsen, gnæk, gnæk:))

    SvarSlet
  2. Ha ha jeg kan ikke lade være med at grine for mig selv, det var da en knald god idé, spændende hvad de siger når de opdager dekorationen.
    Jeg må lige kommenterer en af dine kommentarer hos mig. Du har skrevet, at du er kommet meget på Lillegade 38, (overfor Aftenstjernen) pudsigt for i det hus bor en ældre dame, som min mor var veninde med da hun levede. Jeg har også besøgt hende :))

    SvarSlet