mandag den 9. april 2012

Påskeharen

Ferien er så godt som brugt. Godt og grundig brugt. Der er kommet bund i de fleste af bunkerne, og der har været tid og overskud til at gøre nogle af de ting, vi ikke altid når i hverdagen.

Der har været tid til nærvær og tid til at følge impulser. Der er blevet strikket - men langt mindre end normalt for en ferie. Mit nye legetøj har taget en god portion tid - og den er endnu ikke helt på skinner. Jeg mangler stadig en god note-app - ligesom billederne fra iphone til ipad driller mig.

Vi har spist masser af chokolade og god mad. Vi har fået fejret ynglings-kusinens fødselsdag på behørig vis, og vi har haft besøg af påskeharen. Vi minder hinanden om, at der også er liv efter ferien - og at lige om lidt, når vi er hverdagsramt, opdager vi og finder vi hverdagens små heller af tid og overskud.

Jeg kan godt lide min hverdag. Det ved jeg, jeg mærker i morgen, når jeg er igang med den - men lige nu hænger jeg lidt fast i feriefornemmelsen.

6 kommentarer:

 1. Rigtig god arbejdslyst i morgen, vi er mange som ønsker at fridagene var nogle flere :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare lige en enkelt fridag og måske en weekend - for sådan rigtig at blive klar :-) Det var nu også ok at komme igang igen .-))

   Slet
 2. Noter: Evernote - det funker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - jeps det var lige den app jeg ledte efter - det virker perfekt og lige efter hensigtet - og så smart at den synkroniserer med telefonen :-)

   Slet
 3. Jeg har også hørt at Evernote skulle være godt .. men har endnu ikke haft tid til at sætte mig ind i hvordan det funger. Indtil videre overfører jeg billederne via min computer - men det er sikkert unødig besværligt og usmart.
  Det lyder som en god ferie du har haft.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Evernote må du klart stifte bekendtskab med - det er så smart :-) Det med billederne driller stadig - men med en god portion stædighed skulle det kunne lade sig gøre :-) Håber du også har nydt ferien :-)

   Slet