onsdag den 4. april 2012

Operation sommerglad

Solen skinner og temperaturen sniger sig opad. Det føles næsten som før-sommer - og vi trækker ud og suger til os af den gode energi. Der er ikke så langt fra tanke til handling her på matriklen - og en løs snak om, at det kunne være smart med et bordtennisbord i haven, blev hurtig omsat til handling.


Et smut forbi trælasten, hvor naboen heldigvis havde ærinde samtidig med en trailer, da det ikke var muligt at folde pladen ind i bilen, et par liter rest-maling, og vi er på vej til et fiks og anvendeligt bordtennisbord. Nettet laves af plade, og mellemstetøsen har kastet sig ivrigt ud i maling af både plade, kanter og imiteret net.

At det så viser sig at være et projekt, der tager om sig, var udenfor beregning. Bordet skal stå foran største-tøsens hule i kælderen - og hun mener bestemt, at så skal hendes gardiner syes færdig. Vel og mærke de gardiner, der blev påbegyndt for snart 1½ år siden. Der er nogle gange lidt langt fra tanke til handling alligevel. Det projekt er lige nu strandet på, at hun skal bære symaskinen op i stuen - og jeg skynder mig at nyde solen fra terrassen, mens jeg dirigerer projektet med bordet med kyndige øjne og bestemt stemme.

2 kommentarer:

  1. Skønt projekt, som senere kan give mange gode timer med spil i haven. Rigtig god påske til jer :))

    SvarSlet
  2. Vi håber på nogle gode kampe og nyder også processen med at få det lavet:-) også rigtig god påske til dig og dine:-)

    SvarSlet