tirsdag den 10. april 2012

Back to school

En dejlig lang og krævende dag - men med min nye allerbedste-ven med i tasken. Skolelærerlivet tager hel nye dimensioner med en Ipad - jeg har fundet de mest fantastiske apps til at tage tid, udvælge elever, der skal svare og diverse andre skøre påfund.

Kagan, som har revolutionereret min undervisning med sit Cooperative Learning har lavet flere apps, som fungerer rigtig godt. Evernote bliver et rigtig godt redskab til noter, planer og det løse. Nu skal jeg lige have fundet et sted at registrere fravær - og karakterer -men det skulle vist også være muligt.


Et enkelt Iphone etui til en kollega er det også blevet til. Der er næsten gået bestillingsseddel i etuierne, som laves af diverse bomuldsrester. Måske jeg skulle starte en produktion - og så alligevel ikke - hvis jeg kender mig selv ret, ville jeg lynhurtigt komme til at kede med.

4 kommentarer:

 1. Du kan bare det der med at lave gode sager i friske farver. Må indrømme jeg er blevet en anelse afhængig af at følge din blog.
  Tak for den!

  Vinni - Hvide Sande

  SvarSlet
 2. Kære Vinni
  Sikke en dejlig kommentar - den gav et stort smil og et varmt hjerte. Jeg er glad for at du kan lide, hvad du ser og læser - og tager dig tiden til at fortælle mig det:-) Du skal være velkommen her til enhver tid :-)
  God dag til dig :-)

  SvarSlet
 3. Skønne farver du har hæklet etui med, man kan da blive glad af at se på dem :))

  SvarSlet
 4. Lige præcis Dorte - jeg kan mærke der skal knald på farverne nu - som et stort spraglet heppekor, der insisterer på sommer og sol nu :-) mon ikke også du hepper med så du kan få sol og varme i campingvognen?
  Knus til dig

  SvarSlet