onsdag den 18. april 2012

Bil tema

Der er vist gået lidt bil-tema i mine kreative sysler....Det er som om idéen med at lave en overraskelse til den søde kollega, der er blevet bil-ejer tager om sig - dag for dag - og idéerne myldrer frem - både fra eget hoved og fra andres - og det er mig, der udfører.

En hæklet optimist til at hænge på bagspejlet istedet for terninger, mangler kun en ståltråd. Der er indkøbt alverdens isskrabere, bilshampoo, klude, kørepastiller, vådservietter, førstehjælpskasse, kørebog og alt det løse, som skal samles i en stor og fin gave fra en række kollegaer, der mener, at hun trænger til at blive godt kørende.


Men nu er jeg så sprunget på et projekt med at lave en pude til bagruden. Da mine broderi-evner ikke rækker til en hel pudestramaj-sag, er det hæklenålen jeg svinger - med en række oldemorfirkanter. Nummerpladen skal dog på - og en opringning til bilforhandleren, resulterede i en aftale om, at den sendes pr. mail i morgen. Den skal så broderes på et strikket stykke mellem alle firkanterne.

Hele herligheden skulle gerne være færdig til aflevering fredag - så nu har jeg virkelig hverken tid til at arbejde eller til at lave mad til mine børn. Det er så typisk for mig med den her slags projekter - de tager lynhurtigt om sig..... og altsammen udløst af, at hun ikke får krog på den nye bil....

5 kommentarer:

 1. Det bliver en rigtig skøn bil-pude:))

  SvarSlet
 2. Du er fantastisk. Hun bliver så glad. God gave til den nybagte bilejer

  SvarSlet
 3. Hvor er du dog opfindsom, det er nogle dejlige ting til kollegaen.
  Kommentarer til Lillegade 38´: Birthe, som damen hedder har boet i lejligheden i ca. 20 år. Og ja huset er ganske rigtigt lavet til lejligheder, der er indrettet en lejlighed på 1. salen, i stueplan bor Birthe. Når man står foran hoveddøren ud til Lillegade, så har hun stue inde til højre ved de to vinduer, til venstre er der et værelse. Fra stuen er der adgang til køkken. Mere kan jeg desværre ikke huske. Min mor var veninde med hende, men min mor blev syg i 2004 og siden har jeg ikke været nede hos Birthe.

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt, I vil forkæle jeres kollega på den måde

  SvarSlet
 5. :) Hun bliver da så glad..:) Glæder mig til at se det når jeg vender tilbage;)
  Du er så sej..!

  SvarSlet