lørdag den 17. marts 2012

Strik med tags

Jeg kan nu lave strik med eget navn i nakken. Jeg har siden jeg så de fine etiketter her leget med på siden - skiftet farve, symbol og tekst et hav af gange, inden jeg fik lagt sagerne i kurven. Det er et stykke tid siden - og jeg havde næsten glemt dem - da de i dag havnede i min postkasse.


Der er hele 100 stykker strik, der kan udstyres med navn - og spørgsmålet er nu om, jeg vil stå så meget på mål for mine nørklerier, at jeg sætter mit navn på ?

6 kommentarer:

 1. Hvor fedt at du har fået lavet tags!!! Hvor er de blevet fine!

  SvarSlet
 2. Var jo bare vildt begejstrede for dine - og synes i den grad at du kunne sætte dem i nakken af dit strik..... når jeg nu sidder her med mit eget navn på - kommer jeg lidt mere i tvivl :-)

  SvarSlet
 3. Sjovt som de er blevet populære.....det er nok lige "hittet" men ret deprimerende at de nu skal ligne hinanden der er overhovedet ikke nogen variation .....samme bogstaver , samme strikketøj/pinde......hvor blev det kreative gen glemt i denne procec må man spørgere sig selv, hvis vi skal rende rundt, med de sammen mærker/ bevares i forskellige farver........men dog ens......tja hvor individuel er man så.....???

  Kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jane. Jeg forstår godt din pointe, men tænker samtidig, at det er en del af det her store blogfællesskab, at vi lader os inspirere af hinandens gode påfund. Nogle af os er måske så mere kopister end individualister. Vi skaber vores eget udtryk inden for de rammer, vi evner at sætte.
   Knus Mie

   Slet
 4. Selvfølgelig kan du sætte eget navn på, du laver da nogle skønne ting. Jeg sætter også navn i mine ting, synes da det er rart at folk kan se, hvor det kommer fra

  SvarSlet
 5. Kære Lydert. Jeg tror, jeg vover pelsen og prøver det med mærkerne :-) I hvertefald i de ting, der skal på vandring. Lige præcis det med at man også efter tid, kan huske hvor tingene kommer fra kan jeg godt lide.
  God søndag til dig
  Knus Mie

  SvarSlet