tirsdag den 20. marts 2012

Endnu en gang spyt-strik


Efter maniske-mandag kommer temmelig-rolig-tirsdag. Jeg er landet på matriklen efter nogle gode timer på jobbet - og har slået mig ned lige her i centrum ved husets spisebord. Til rådighed både mht til praktisk hjælp, gode snakke og det løse.

Bette-tøsen har lokket mig ud i endnu engang spyt-strikkeri. Bedsteveninden har fødselsdag på torsdag og det ENESTE hun ønsker sig og som hun bare SKAL have er et par håndledsvarmere, der kan matche Gitzens.....Jeg forsøgte mig med alverdens alternativer - men nix der var kun en ting, der duede - og tøsen vidste jo bare, at jeg kunne gøre det......


Jeg blev blød i knæene over den blinde tiltro til mine evner - og har nu rullet magiske nøgler igen-igen og er klar til at gå i gang. Men så ER det altså også sidste par i denne omgang - ihvertefald indtil jeg igen mødes af bedende børneøjne.

4 kommentarer:

 1. hvem kan stå for den slags smiger ;oD
  en flot gave bliver det.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Bedende børneøjne er uimodståelige!!!

  Jeg tror jeg skal være glad for at jeg først begyndte at strikke efter mine unger er blevet voksne/teenagere (og de hjemmeboende er drenge, hvilket også hjælper med at begrænse strikke-ønskerne gevaldigt!!!!).

  SvarSlet
 3. Så er jeg kommet i mål - og gaven er pakket fint ind sammen med Gitzens armbånd og perleskåle. Det bliver en god gave, og hun var rigtig tilfreds. Min ældste pige har ikke så mange strikke-ønsker - det er måske noget med alderen - har dog en mistanke om, at det vender frygtelig og dejligt tilbage, når der engang (om mange mange år) kommer børnebørn :-) Dejligt at strikke noget og til nogen, hvor man kan se, det vækker glæde :-)

  SvarSlet