lørdag den 28. januar 2012

Pis osse

Ferien kom på plads her i løbet af ugen - Helt på plads - og det er sommerferien, vi taler om. En uge hvor alle 4 børn og 2 voksnes ønsker og drømme om en ferie med lige dele sol, afslapning, badning, oplevelser og input kunne opfyldes. Det gav en dejlig ro og tilfredshed i kroppen, og vi drog et lettelsens suk, da de sidste strabadser mht bolig faldt på plads.

Et lettelsens suk der blev afløst af hektisk aktivitet, forhøjet puls og åndenød, da jeg i går til midnatstid helt tilfældigt zappede forbi TV2 News, hvor de kunne fortælle, at Spanair havde indgivet konkurs-begæring. Fik hurtigt konstateret at pengene endnu ikke var trukket fra kontoen og flere natlige opringninger til bankens døgnservice gav ingen gevinst i forhold til at få spærret for opkrævningen.

Vi holder stadig vejret og er lettere modløse over nu igen ikke at have sommerferieplaner, der passer til både ønsker og budget. Pis osse......

5 kommentarer:

 1. åh nej. Sådan noget møg.
  Håber I får hold på jeres penge, så de ikke flyver med Spanair ..
  (er det betalt med credit kort skulle der vist være håb).
  jeg x fingre.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Ej søde.... Hvor træls!! Krydser fingre for at pengene kan forblive i jeres feriekasse..
  KH Anne

  SvarSlet
 3. Hvis der er bestilt direkte hos Spanair, bliver det måske svært. Hvis der er bestilt gennem et rejsebureau, så mener jeg at du er dækket via rejsegarantifonden. Hør dem ad...

  SvarSlet
 4. Der er ingen afklaring på noget som helst - og jeg skal finde den tålmodighed, jeg ikke har så meget af - 14 dage, siger de...inden jeg hører noget som helst... Håber jeres krydsede fingre hjælper :-)

  SvarSlet