lørdag den 7. januar 2012

Katastrofe-weekend afværget

Det tog godt nok lang tid - men jeg fandt strikketøj hos garnpusheren. Jeg var samtlige bøger, blade, mapper m.m. igennem, og strikkedamen smilede over min voksende desperation. Det kan være svært at finde det helt rigtige strikketøj, når man ingen idé har om, hvad det er, man gerne vil strikke.


På pindene er nu en Navia-cardigan med rundt bærestykke i den skønneste muse-grå, som godt kunne gå hen og blive en af ynglingsfarverne. Jeg er begejstret for Navias garn, som trods tykkelse og tæthed bevarer en lethed, der gør trøjerne anvendelige og behagelige.

Jeg er tilbage på eget matrikelnummer - og selvom det kløer gevaldigt i fingrene for at komme videre, har jeg lavet en klar aftale med mig selv om, at den sorte poncho som kun mangler de sidste pinde og en hals skal laves færdig før jeg kaster mig videre over cardiganen. Godt det kun er lørdag - og jeg lige om lidt fortjener sofa og strikketid. God lørdag til dig :-)

5 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at du fandt en godt projekt, jeg har netop slået op til nyt strik, det er skønt!

  SvarSlet
 2. Total skønt og lækkert valg! Uhm.
  Rigtig god fortsat strikketid til dig.

  SvarSlet
 3. Det er da også en fantastisk smuk sweater ..
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Det bliver en lækker lækker trøje - og jeg har travlt med at få den af pindene og på ryggen :-) Den er rigtig smuk Mona :-)

  Spændende med nyt projekt også over hos dig Camilla - glæder mig til at se, hvad det er :-)

  God strikketid er en menneskeret Louise - håber også du finder god tid :-)

  SvarSlet
 5. Tak Mie - det har været en super weekend på strikkefronten :)

  SvarSlet