søndag den 15. januar 2012

Royale nørklerier

Min rumpet er på det nærmeste vokset fast i sofaen. Jeg flyder ud og flyder med og nyder de mange historiske fortællinger og historiens vingesus, mens jeg nørkler løs. Min cardigan skrider godt frem - der mangler et halvt ærme, inden jeg skal i gang med bærestykket - men nu er det, der bare ikke måtte ske, sket - nemlig at jeg er løbet tør for garn og må vente på, at pusheren åbner i morgen.

I stedet har jeg fattet hæklenålen og har nørklet et etui til en kær kollega, der har fået ny telefon, der manglede en frakke. Farverne er bestillingsarbejde. Den lilla var vigtig. Hjernen kører nu på højtryk. Der er mange timers transmission endnu - så nye projekter skal på pindene - ellers er jeg nødt til at overgive mig til en gang stileretning - og det trækker ikke voldsomt i mig.

4 kommentarer:

 1. Godt du kunne finde et andet projekt, når pusheren har lukket. Egentlig en uskik sådan en søndag :)
  Jeg er vild med etuiet. Flotte farver.
  Her rettes matematik...og tænkes på strik. God søndag.

  SvarSlet
 2. Det er en fordel at have et reserve arbejde at gå igang med, når der er forhindringer i det man er midt i.
  Skønne farver på mobilfrakken :))

  SvarSlet
 3. Det er dog ærgerligt for dig, at løbe tør for garn er det værste jeg ved (næsten). Men det er et fint telefonfutteral, du har fået lavet, og mon ikke du finder på noget andet at kaste dig over. Husk fremover altid at have en masse strikketøjer i gang - så opstår dit problem aldrig igen :-).

  SvarSlet
 4. God pointe Louise. Garnpushere skulle have evigt åbent - eller ihvertefald kun lukket de dage, jeg IKKE har brug for at besøge dem :-)

  Sådan en oplevelse som denne er god grund til garn-hamstring.... Glæder mig til at give telefon-frakken videre :-)

  God uge til jer :-)

  SvarSlet