lørdag den 14. januar 2012

Dronning-marathon

Badeland og badetøj er erstattet af sofa og strikketøj. Jeg har plantet mig godt og sikkert foran tv-skærmen klar til at følge med i festlighederne omkring Dronningens regeringsjubilæum HELE dagen.

Jeg elsker de her marathon transmissioner og sluger råt hver en historie og hver en detalje. Mine omgivelser deler ikke min passion for hverken kongefamilie eller for mit valg af tv-kanal - men de udholder og tåler det.

Det er en livslang fascination, som har fulgt mig siden jeg var barn. Allerede som 7 årige sad jeg klinet til tv-skærmen, da Prinsesse Diana blev gift, senere havde jeg plakater af kongehusets medlemmer på værelset og en fast beslutning om, at den verden ville jeg være en del af. Den plan glippede et eller andet sted undervejs - men fascinationen holder.

Jeg hader sammendrag og har brug for at se og opleve begivenhederne live. Jeg mærker historiens vingesus og de små hår rejse sig. Jeg nyder den gode strikketid og alle de små historier og anekdoter, der kommer fra journalister og særlig indkaldte, når de skal have udfyldt 15 timers sendetid.

Det er ren nydelse lige ind i blodbanerne - deler du min fascination ?

3 kommentarer:

  1. Hvis jeg havde haft et fjernsyn havde jeg nok set med. Min fascination af kongehuset er ikke enorm, men jeg elsker at se deres kjoler osv. så tit ser jeg da med. Det er meget sjovt at se dem og se, hvor populære de er, men jeg ville aldrig tilsidesætte noget for at kigge på dem. Men god fornøjelse ;-)

    SvarSlet
  2. Ja, den deler jeg, i hvert fald fascinationen over at have en hel dag og et langt sammenhængende program. At det så er om kongehuset gør det heller ikke mindre vedkommende for mig, og også jeg er helt vild med alle de flotte blomster og rober.

    SvarSlet
  3. Dejlig dag med mange dejlige oplevelser - håber I fik del i om ikke alle, så nogle af dem :-)Jeg stor-nød det, og pindene knitrede

    SvarSlet