torsdag den 8. december 2011

Allerede torsdag

Jeg elsker mit arbejde - men derfor behøver jeg altså ikke at have så meget af det. Denne uge efterlader mig med en fornemmelse af kun at have brugt hjemmet til at sove, forberede og restituere og det endda alt for lidt. Når jeg begynder at sige, at jeg lige tager ned i byen og snart kommer hjem - og hjem er - hjem til skolen - så ved jeg, at jeg har været der for meget.

Nisseriet på skolen giver en god fornemmelse af alligevel at være en del af julen - og jeg har efterladt så hæklerier i en af kollegaen skab sammen med søde sager, der får en gennem dagen og et par rædsler i form af lysede rensdyr o.lign. Jeg gnækker stadig over mine nissenumser og glæder mig til at se, hvad nissen finder på næste gang.


Lige om lidt starter torsdagen. Endnu en lang dag - men på den anden side af den dag venter en tur til det Østjyske og en fridag i morgen, der skal bruges i allerbedste selskab. To store tøser, der skal juleshoppe i Ålborg, inden verden skal vendes med strik og sofa. Ah det skal nok fylde energi-depoterne og give et kick til at klare den sidste uge inden en laaaaang juleferie.

1 kommentar: