mandag den 5. december 2011

Dejlig start

Jeg nyder min rolige start på ugen maksimalt. En hel time egentid, hvor jeg hviler ørerne, tænker tanker uden at blive afbrudt, får ordnet lidt hist og pist og finder energien til lige om lidt at tage hul på ugen, der ligger foran mig.

En uge, der selvom den byder på eftermiddagsmøder 4 ud af ugens 5 dage, alligevel synes mere overkommelig end sidste uges marathon. Der er enkelte huller i kalenderen her og der, og den tid skal udnyttes til at få købt lidt gaver i byen. Gaver til sokken, gaver til storetøsens fødselsdag og gaver til under træet.


Jeg forsøger at skabe overblik over de gaver, der stadig skal findes på og købes, tager et par pinde på mine-ligeud-af-landevejen strikketøj, mens jeg småskriver lidt på lister i takt med, at jeg kommer i tanke om ting, vi stadig mangler for at blive juleklar.

Lige om lidt forlader jeg roen og træder ud i det pulserende liv på skolen, hvor jeg mødes af glade teenagere, der garanteret vil forsøge at lokke mig til en gang julehygge, mens jeg tilgengæld vil forsøge at lokke dem til, at vi hygger os lidt med folkeviser og en ny spændende roman.

Det bliver en dejlig mandag. God dag til dig også.

2 kommentarer:

  1. Skønt med optimisme. Jeg krydser fingre for at det holder.

    SvarSlet
  2. Viljen og smilet gør de gode dage.... Jeg lykkedes et stykke ud af vejen - at gøre folkeviser spiselige..... ved at lalle og gøgle mig igennem :-)

    SvarSlet