fredag den 9. december 2011

Shop till you drop

Store juleshoppe-dag, og det var lige før, vi shoppede til, vi faldt om, til armene ikke kunne hænge på mere og til dankortet glødede i hånden. En god portion julegaver er nu indkøbt, og flere ting er krydset af på de alenlange lister.


Julestress er nu afløst af en begyndende fornemmelse af julefred. Ihvertefald indtil jeg får listerne gået efter i sømmene og opdager, at der alligevel er et par mangler eller to.

To seje kvinder i IKEA Ålborg med fyldte vogne i orkanlignende stormvejr på parkeringspladsen var vist et lettere grinagtigt syn. Bilen blev læsset, mens tingene fløj os om ørerne, og vi selv var lettere forkrampede af grin over det komiske i at skulle holde på varer og vogne for, de ikke fløj væk, samtidig med at vi lagde sæderne ned i bilen - og konstaterede, at der faktisk ikke rigtig var plads til det, vi havde købt, hvis vi også skulle være i bilen.

En god dag i godt selskab - men med meget få pusterum og pauser. Lige om lidt erobrer vi sofaen og lader pindene knitre til den tidlige morgen. Knit-amok....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar