mandag den 5. december 2011

Nissenumser

Vi har en vidunderlig tradition på skolen med at være nisser for hinanden. Nogle gør rigtig meget ud af det - og andre lidt mindre. Man kan være heldig eller mindre heldig i det store nisse-lotteri.

Jeg har oplevet ris i rå mængder, der væltede ud af mit skab eller de små hvide runde, der sad, der hvor hullerne er i papiret, før der var hul (ja, hvad hedder de egentlig?) spredt med gavmild hånd ned i min taske. Jeg har fået chokolader, juleøl, små søde hilsner og en masse andre gode oplevelser. I år har jeg været heldig i nisse-legen. Det er ihvertefald konklusionen indtil nu.


I dag lige før et langt eftermiddagsmøde fandt jeg en rund pakke i skabet med et glas, som ved nærmere eftersyn indeholdt "Syltede nissenumser" - Det gav et af de der grin, der mærkes helt ned i maven - og glasset gav mig gode smil gennem mødet, hver gang jeg kiggede på de små rumpetter.... Det er dog den skøreste og mest ubrugelige ting, jeg længe har set - og samtidig så tilpas mærkelig, at den giver boblende grin.

1 kommentar:

  1. Det er virkelig en gave, der er svær at finde ord for..;)
    Og ja - det er meget et lotteri om man er heldig eller ej...
    Håber du kan holde til december - du kigger jo endelig ud, hvis du trænger til en kop "kaffe" mellem undevisning og møder;)
    Knus

    SvarSlet