onsdag den 5. oktober 2011

Søstrene Blå

Det hele startede med et ønske om en hals-cowl (har endnu ikke rigtig fundet ud af, hvad sådan en tingest hedder på dansk - "halsrør" ?" Garnet blev fundet i den skønneste og helt rigtige turkis-blå, der faldt i god-god jord hos mellemste-tøsen. Garn-pusheren ligger lige ved siden af Søstrene Grene og et lille hurtigt svink-ærinde var uundgåeligt.

Søstrene er gået blå, tror jeg, eller også er min radar bare indstillet på den farve. Skønne små-skåle til lys, salt, en enkelt peanut eller bare til pynt faldt ned i kurven sammen med en lækker vase, der bare måtte med hjem. Den obligatoriske notesbog fulgte også med. Det er en skøn butik med mange små fristelser.


Tilbage til hals-cowl'en - har den sidste halve time nu stået på diskussioner om, hvis pinde den skulle på. Tøsen vil gerne selv - men hun vil samtidig have snoninger og mønstre og helst have "kraven" om halsen i morgen. Jeg har fundet en opskrift-central, som måske viser sig at være en guldgrube, når den bliver udforsket lidt mere, hvor et bud på en cowl er fundet og godkendt. Jeg svinger pindene lige om lidt efter endnu et svink-ærinde ud i byen.

2 kommentarer:

  1. Halsedisse :-) Det er dog et sært ord. Smager lidt på det og undrer mig over, hvem der har fundet på det - Tak for opklaringen Susan :-)

    SvarSlet