søndag den 30. oktober 2011

Sej kvinde

Nogle weekender får bare så hurtig ben at gå på - Denne weekend er sådan en af slagsen. Den startede fredag med dimissionsfest hos en sej sej tøs. Hun har netop afsluttet sin uddannelse på Social og sundhedsskolen og er klar til at gå ud og gøre livet bedre for andre.


Jeg er imponeret og fuld af beundring for de, der tager sig af de svage i samfundet. De gamle, de syge og de der ikke kan selv. Det kræver god energi og positiv indstilling at give ud til de, der ikke altid er i stand til at give igen.

At denne særlige pige så også er gift med min lillebror, er kommet hertil fra Peru for 6 år siden, har lært sproget, taget 2 uddannelser, stablet dans af alverdens art på benene, været besøgven, skabt netværk og i det hele taget er istand til at favne og rumme i et imponerende omfang gør ikke min beundring mindre.

Hun er en sej tøs i feminin og sart indpakning. Tillykke kære Elisabed - Du må til enhver tid tage dig af mig og mine, hvis vi ikke kan selv :-)

2 kommentarer:

  1. Hun lyder virkelig som en sej kvinde - tillykke til hende:)

    /Emma

    SvarSlet
  2. Kære Mie, hvor er jeg blevet rør...Tusind tusind tak for dette flotte ord.
    Hvis du kunne se mig ligenu, så kunne du se min glæde og min taknemmelighed...Af hele mit hjerte tak for du er som du er ved mig. Jeg holder utroligt meget af dig og af mine søde niecer. Knus

    SvarSlet