lørdag den 15. oktober 2011

Hav og vind

Luft under vingerne og vind i håret giver en god fornemmelse af ferie.
Jeg er ikke særlig god til at holde ferie under eget tag. Der er altid et hav af pligter, projekter og bunker, der kalder og trækker mig væk fra nuet.
Et lille hus tæt ved havet og tæt ved strikkebutik giver en dejlig ro i kroppen - så dejlig at jeg har startet ferien med en ordentlig morfar på flere timer på sofaen:-)

5 kommentarer:

 1. Jeg ønsker dig en rigtig god og afslappende ferie - dejligt du fik skudt ferien igang med en god morfar :-)

  Nogle gange kunne jeg også ønske mig et job, hvor jeg har fri i weekender og helligdage (og skoleferier); på den anden side er det jo også skønt at have fri på hverdage, så....

  SvarSlet
 2. så dejligt du fik hvilet lidt, som vanligt bliver jeg næsten træt af at læse med her hos dig, sikke en fart du har på i hverdagen, du har helt sikkert fortjent en ferie. god fornöjelse!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Hej Mie,
  hvor lyder det dejligt med sommerhus, hav og ikke mindst strikbutik indenfor rækkevidde. Er ret misundelig. Minus ferie til mig, men nyder stadig rusen af vores ferie i Paris med 30 gr. i uge 39.
  Nu til mit spørgsmål: har du stadig net adressen på det engelske firma hvor du købte den smukke sorte nederdel med de røde tulipaner? Og vil du offentliggøre den i en kommntar til mig?
  På forhånd tak og rigtig go´ efterårsferie ;-))

  SvarSlet
 4. Hvor ser der dejligt ud, der ved havet.... Og i havluft sover man godt :-)
  Nicolaquilter.com fedeste nederdele. God kvalitet og smukt pakket ind:-)
  Til dig der spurgte.

  SvarSlet
 5. Dejlige kommentarer - tak for alle de gode ønsker om en god ferie - som jeg fluks sender tilbage til de af jer, der har ferie.... Jeg nyder det og udnytter ferien max. Kan se der allerede er svaret på spørgsmålet omkring nederdelene - det er bare med at få puttet i kurv. De er stadig blandt mit ynglingstøj :-)

  SvarSlet