søndag den 16. november 2008

ARGHHHHH

Der er kommet tilføjelser til opskriften på Topstykke på http://www.geilsk.dk/ - og jeg har selvfølgelig ikke gjort, som jeg skulle - Det betyder, at det er en OM'er - hele weekendens strikkearbejde skal pilles op. Jeg er lige nu rigtig irriteret - irriteret over ikke at have forstået opskriften rigtig....... ARGHHHH endnu en model fra Geilsk, der havner i "døde"-projektkurven. Jeg er bare ikke kompatibel med designs derfra.

2 kommentarer:

  1. Hvor ærgeligt, hen til kurven og fiske strikketøjet op igen. Hvilken anden model fra Geilsk design var det, der også drillede dig? måske kan jeg hjælpe :-))
    Kh. Bebiane

    SvarSlet
  2. Jeg ved det godt - det er bare med at pille op og komme på hesten igen - Jeg har også haft bøvl med en cardigan fra Geilsk - ikke fordi der var noget med mønsteret - men fordi pasformen bare ikke passede til mig - overhovedet - så den ligger også og venter på optrævling i "døde-kurven" - Jeg er nok forholdsvis produkt-orienteret når jeg strikker - og vil gerne have det på - dagen efter jeg er startet..... men dejligt med en opmuntrende besked....:-)

    SvarSlet