onsdag den 2. oktober 2013

Jeg er en hamster

Selvom jeg er absolut ny-syerske - og ikke har den helt store erfaring ud i det felt, har jeg allerede opdaget en underlig forskel mellem strik- og syverdenen - ihvertefald inde i mit hoved.

Når jeg køber garn, har jeg som regel og næsten altid et projekt for øje. Jeg har en ide om, hvad garnet skal bruges til, og hvad det skal ende med. Det er ikke altid det går sådan - og jeg har massevis af garn i kælderen - enten fejlkøb eller rester. En sjælden gang i mellem frekventerer jeg lageret og finder garn til et projekt. Garn køber jeg altså med mål for øje. (og selvfølgelig ingen regel uden en masse undtagelser - har vist en sjælden gang i mellem købt garn, fordi lækkerheden bare var for overvældende :-)Stof derimod er det som om jeg hamstrer i større stil. Jeg har kun en vag forestilling om, hvad det kan blive til - og mine færdigheder og forestillingsevne er ikke imponerende. Men der er stoffer, der bare er så flotte, at jeg må eje dem - uden at vide, hvad det skal blive til. Jeg må have Liberty-stoffer, retro-stoffer, prikkede stoffer, ensfarvede stoffer - for hva' nu hvis - jeg lige pludselig skulle få lyst til at sy et ....øh...... så er det er ihvertefald godt at have stofferne på hylden.

Har du også en hamster eller to i dit liv, og hvad hamstrer du ?

13 kommentarer:

 1. Hej Mia :-) Kender det alt for godt.... jeg hamstrer retro stoffer som om mit liv afhang af det! Har taget mig gevaldigt sammen - men nogle gange falder jeg i, når jeg ser noget jeg bare MÅ eje! Så du er ikke alene ;-)
  Kender du www.bloomerskids.dk :-D
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Mette - det gør jeg da nu - hold da op sikke en masse behov, der lige opstod der - og der er jo endda en masse på tilbud :-) Tak for tippet :-) Jeg er klar til hamstring .....

   Slet
 2. Haha... Ja, det kender jeg. Jeg er meget ny i det med strikketøj, men køber stort set kun garn hvis det skal bruges til noget. Men stof! Jeg har et kæmpe skab med stof til 'hvis nu'-projekter. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det godt, at vi er flere i hamster-familien - og flere til at hamstre alle de lækre stoffer Lola :-)

   Slet
 3. må lige smile lidt Mie ..
  Pas på ... inden du ser dig om har du kælderen fyldt med stoffer :) ...Der findes ALT for mange flotte ... Siger én der har været der .... men virkelig prøver at begrænse sig :)
  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Begrænsningens kunst - men også en lidt kedelig kunstart. Jeg må rydde den kælderen eller bygge til :-) Det er hamsterens-år :-)))

   Slet
 4. Jeg har ikke en hamster, jeg ER en hamster. Garn, stof, kopper, dåsemakrel, tandpasta, skåle, kander....... Der er ikke det, jeg ikke kan lide at have på lager.
  Men jeg ér blevet bedre. Lidt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Men alligevel "dåsemakrel" Eva :-) Både stof og garn er vel glimrende isolering til huset - og det der dermed er sparet på varmeregningen kan vel bruges til.... dåsemakrel? :-))))

   Slet
  2. Nå ja, dåsemakrel......, en hjemmeboende søn har vel også ret til at ønske lidt til hamsterlagrene....;)

   Slet
 5. Genkender det meget godt, har samme mani som Eva, en hamster indenfor mange specialer ;-))

  SvarSlet
 6. Hamsteren er et helt fornuftigt dyr - jeg skal bare have et system til at lagre alt det jeg får hamstret - ellers bliver det en energisluger.... :-)

  SvarSlet
 7. ...:) Nu har du jo set mit hamsteri.... Stofsamlingen kan nærmest ikke være der mere... Men har det præcis som dig... Garn og andre sager købes med et mål for øje (om det bliver fuldført eller ej) men stof....... Det kan man jo altid bruge;)

  SvarSlet