lørdag den 4. oktober 2008

Nøj en god dag

Skrivebordet er ryddet. Stilene ligger i en pæn stak med rettelser og kommentarer. Jeg er klar til den sidste uge inden efterårsferie - og det er kun lørdag.

Samtidig tvang pigerne armen om på mig - og lokkede mig til at åbne "Julemandens værksted" en helt uge før tid. De trængte bare så meget til at lave noget - mente de. Der er blevet malet på træknapper til Mariehøns, der er blevet lavet kunstværker på lærred og Stine-musen har været i gang med mosaikker. De har forskellige grader af koncentration og tåmodighed - men alle nyder de samværet og det nærvær, der skabes der ved spisebordet.

Mens vi malede og klistre ved spisebordet, kørte køkkenmaskinen flittigt i køkkenet. Der er bagt flutes og andre gode sager. Ikke af mig men af manden-min. Jeg elsker duften og smagen af friskbagt brød og kage - men jeg kan bare ikke fordrage dej mellem fingrene, dej på bordet eller dej i det hele taget - Det minder lidt om en fobi.


Nu har vi samlet os i stuen med lys og koks i kakkelovnen - Vi er klar til lørdag aften og vi er klar til at tage imod den storm, der varsles.

1 kommentar:

  1. Ih, hvor det lyder hyggeligt!:-)
    Rigtig god weekend til alle!
    Knus fra Marianne

    SvarSlet