lørdag den 19. januar 2008

Projekterne ruller af pindene

Fredag aften er suverænt det bedste tidspunkt på ugen. En frisk og ubrugt weekend forude og masser af tid til at gøre det, der nu skal gøres. Der falder en ro over familien og over mig selv. Fredag aften bruges til at gøre projekter færdige og starte nye op. I går var ingen undtagelse. Jeg fik endelig strikket min "Forbrydelses-trøje" færdig og monteret. Den havner nu nok i gavebunken - den sorte med ruderne er stadig i brug og den nye brune kan ikke slå den af pinden.
Derudover fik jeg lagt sidste hånd på et par barselsgaver, der skal afted til 2 hold nybagte familier en af de nærmste dage. Bette er en dejlig trøje, som jeg gerne ville have lavet til mine egne piger, da de var små.


Der er stadig projekter tilbage i kurven, der skal gøres færdig - men weekenden er også ung endnu . Jeg strikker Noro tørklædet, hvor opskriften er fundet her http://www.hverkenfuglellerfisk.dk/?p=690dk/?p=690


Det ligner lige nu en tyk krøllet pølse, men jeg har set det færdige resultat flere steder rundt på forskellige blogs og regner med snart at have et lækkert farvestrålende halstørklæde at svinge om min hals. Mønsteret er ved at kvæle mig...... og jeg må ty til et par pinde på vanterne, der også ligger i kurven for at få lidt mere udfordring ind i mellem.
Vanterne er en gammel kending. Jeg har strikket dem før og plejer at valke dem inden brug. Det giver en lækker tyk og næsten vindtæt vante. Denne gang vil jeg holde tungen lige i munden og lave både en højre og en venstre vante istedet for to højre :-)
Endelig ligger der endnu et tørklæde i kurven, der ikke kræver pinde - men nål. Det er et værre nusse-arbejde og kræver en vis sindsstemning for at gå i gang. Der skal hæftes hver 2. minut - men jeg håber på et godt og anderledes resultat.
Mønsteret har jeg fundet her http://www.silkeborg-uld.com/index3.php
Enhver med lidt mere fornuftig sans end mig ville nok påpege det hensigtsmæssige i lidt færre projekter i kurven - men lige netop på dette felt i mit liv magter jeg ikke behovsudsættelse - idéerne kræver sin pind. Fra tid til anden må jeg så tage et opsamlings-hit, hvor jeg reducerer projekter, før jeg starter nye ud......

1 kommentar:

  1. De babyklærne er utrolig lekre, fine farger! Hva slags garn har du brukt?

    SvarSlet