fredag den 25. januar 2008

Ren luksus

Det river og ruster, knager og brager i det gamle hus. Jeg hviler i tanken om, at huset har stået i snart 100 år og har oplevet sine storme og uvejr uden at give sig under det - så klarer det nok også denne fredags rusk. Heldigvis er det min hjemmearbejdsdag - en luksus, som jeg nyder til fulde hver fredag. Jeg får hjemmearbejdet fra hånden, inden weekenden skydes igang og samtidig er der tid til at ordne lidt vasketøj, tage en hurtig omgang oprydning og en pind på strikketøjet her og der.

Et par færdige projekter er blevet fotograferet og er klar til brug. Vanterne er ihvertefald. Halstørklædet ruller stadig en del i kanterne, og de næste par dage skal bruges til at kigge lidt på det - måske skal der en kant omkring det ? en strikket blonde forneden ?

Om bare et par timer er jeg klar til at tage hul på weekenden. Der er ingen planer i kalenderen - Det smager af frihed, og jeg glæder mig til at se, hvad den byder på.

2 kommentarer:

 1. Hejsa! Velkommen i blogland, det ser hyggeligt ud herinde. Kan du mon skrive noget om hvad materiale du har lavet lufferne / halstørklædet af, mønsteret osv??
  Baaare af nysgerrighed.

  Mange hilsner,
  Tineke fra Askov

  SvarSlet
 2. Kære Tineke
  Tusind tak for din hilsen. Halstørklædet har jeg lavet i Noro og fundet mønsteret hos www.hverkenfuglellerfisk.dk. Handskerne er lavet i grønhøj garn og opskriften er fra www.knitty.com. De hedder Tiffany.
  Dejligt at der er nogen, der læser med :-= og synes om mine ting :-)
  Tanker
  Mie

  SvarSlet