søndag den 27. januar 2008

Hvad er det nu man gør ?


Fantastisk at komme hjem og lige vende omkring computeren for at opdage, at utrolig mange har været omkring min blog, og mange af jer har efterladt søde og varme beskeder. Beskeder jeg har lyst til at give et svar - men usikkerheden mht det her bloggeri melder sig - hvad mon kutymen er her i bloglandet ? Skriver man tilbage på jeres blogge eller svarer man efter kommentarerne - Jeg vil gerne at mine beskeder, når jer og har brug for lidt hjælp :-)


Lørdag aften bød på spontant samvær i gode venners lag. Det startede med en fantastisk nervepirrende håndboldkamp, hvor jeg måtte lægge strikketøjet fra mig for at bide i både negle og pude. Sikke et helvede man skal igennem for at få lov til at strække armene i vejret og juble. En sådan kamp og en sådan sejr krævede en sejrsfest, og vi invaderede et par venners hus og gik først, da vi blev sparket ud for lidt siden :-)


Nu sidder jeg og nyder de allersidste rester af lørdagen, som vist er blevet til søndag. Fyldt med den gode energi, det giver at være sammen med dejlige mennesker, der både giver og tager, lytter og taler, rummer og udfordrer. Det er denne følelse, der skal genkaldes, når jeg engang imellem føler mig så brugt, at det eneste jeg tror kan hjælpe er isolation, og jeg desperat forsøger at holde verden på afstand for at mærke mig selv. Det er ofte i selskab med andre, at energien og følelsen af sig selv genfindes.


5 kommentarer:

 1. Glæder mig til at følge med.

  (Jeg svarer som regel med en kommentar, så andre også kan få glæde af svaret. F.eks. hvis det er et spørgsmål til hvor meget garn jeg har brugt, eller hvilke ændringer i opskriften, jeg har lavet - og hvis det lige passer ind, sender jeg også svaret som en mail til den der har spurgt. Hvis det er en mere privat kommentar, kan jeg godt finde på, bare at sende en mail.)

  Kh Nanna

  SvarSlet
 2. Det tror jeg der er ligeså mange meninger om som blogge. Jeg forsøger at svare, specielt hvis der er nogle spørgsmål i kommentarerne. Men det er ikke altid jeg når det :-)

  Din blog ser ganske lovende ud indtil nu :-)

  SvarSlet
 3. hvor er din blog bare flot!
  hvis der er spörgsmål i kommentarerne ang garn/strikkeprojekt el.lign. så skriver jeg ofte et svar i næste indlæg. hvis spörgsmålet er mere privat sender jeg en mail.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Velkommen til blogverdenen - din blog ser meget lovende ud!
  Mht tidsforbrug så finder du sikkert en rytme over tid, hvor bloggeri og strikkeri finder en god balance.
  Jeg plejer at svare kommentarer i mit eget kommentarfelt, så andre også kan få glæde af svaret. Nogengange suppleres der med en kommentar på deres blog og/eller en mail.
  Du finder din egen måde :-)
  :-) Britt

  SvarSlet
 5. Når tiden er til det, så forsøger jeg at gi' folk en eller anden form for svar i samme kommentarfelt, jeg vil gerne at folk føler, at deres kommentar er velkommen og at den også har en betydning for bloggens dynamik.

  Jeg kan også selv godt li', hvis jeg har lagt en kommentar, og så der kommer en eller anden respons på den, det er hyggeligt, synes jeg...

  SvarSlet