søndag den 9. september 2012

Lækre sager

Pigerne mine ved det godt - jeg håber og tror, de sætter vældig megen pris på det - at de ofte er i mine tanker - også når vi ikke er sammen - og også når jeg er på handel. Igen i dag skete der det forunderlige, at jeg kom hjem med et hæfte med opskrifter til mig selv - og et hav af lækkerier med dem som modtagere.

Der var den lækreste stand på husflidsmessen - med den mest fantastiske betjening, hvor man kunne købe maling, vandfarver og diverse, der satte griller og ideer i hovedet på en - og som jeg vidste ville gøre det samme for poderne. Jeg holdt stand længe - men måtte overgive mig og trække muldvarpen frem.

Vandfarver med de klareste farver, jeg nogensinde har set, vandfarver med perlemor, ler af den helt bløde og samarbejdsvillige slags og måske smartest af alt - væsker, der kunne omdanne vandfarverne til både textil - og vinduesmaling. Jeg var solgt og soldede det meste af denne måneds budget op.

Det kan der blive de skønneste julegaver ud af - og så hører de jo under et helt andet budget - gør de ikke ? Pigerne har allerede erobret sagerne - og deres gamle og forvaskede t-shirts og gamacher er nu på vej til at være små unikke kunstværker......

Sagerne kan endnu ikke købes på nettet - men de skulle efter sigende kunne findes på facebook - Toplay hedder det, hvis du har lyst til at snuse til lækkerierne.


2 kommentarer:

  1. Det ser godt nok lækkert ud, - forståeligt, at du måtte lade dig friste.

    SvarSlet
  2. Det er superlækkert, og jeg kan godt forstå det kribler i pigernes fingre. Gode materialer må der til, hvis kreativiteten skal blomstre..... En god undskyldning for at putte i kurv :-) God uge til dig Eva:-)

    SvarSlet