torsdag den 20. september 2012

Lækkerier og masser af dem

Strikketid er lige nu en by i ...... ja Sverige..... Mit hovede er tomt for idéer og fyldt af snot i stedet - og jeg har tilbragt en stor del af eftermiddagen i tandlægestolen. Nok det sted på denne jord jeg hader mest og med en sådan inderlighed, at det grænser til fobi.

Det er i en sådan grad synd for mig - at jeg måtte trøste mig selv med en længe ønsket bog. Tvillinge-bogen faldt ned i kurven i Netto for et stykke tid siden - og den kaldte på at blive forenet med den anden. Listen af undskyldninger er uendelig - og det er listen over ting, jeg gerne vil strikke også igen efter at have bladret bogen igennem.

Den er spækfyldt af lækre sager. Det ene tørklæde efter den anden poncho kalder på at være en del af min garderobe. Jeg ved, at Stine har en finger med i spillet - men undrer mig over, at hendes navn ikke figurerer på forsiden. Hun kan sagtens være denne bog bekendt :-)

Jeg har en veninde, der strikker til andre for en flad hundrelap. Hun klager lidt over at mangle ordrer. Jeg overvejer lidt om bogen lige skal med omkring lærerværelset. Det kunne nok få strikkeprojekterne til at regne ned over hende - men samtidig risikerer jeg jo, at kollegaerne kommer rendede i favoritterne, inden jeg selv får dem af pindene...... livet er fyldt af dilemmaer :-)

6 kommentarer:

 1. God selvforkælelse!
  Jeg har også luret i den i Netto, men lod den blive.
  Huha ja, sikke et dilemma. Men favotitterne bliver jo forskellige alligevel bl.a. på grund af indholdet/modellen og farvevalget.
  God weekend lige om hjørnet.

  SvarSlet
 2. Den på forsiden har jeg overvejet at sætte selvsamme søde kollega i gang med..;) Så fin.. Lurede kort i den i butikken den anden dag, men mit følgeskab (læs en sød 4-årig) havde ikke helt tålmodighed til at mor skulle stå for længe og nærstudere..;)
  Må jeg snuse i bogen i morgen evt..?:)
  Knus

  SvarSlet
 3. Lige præcis Louise - jeg har også virkelig svært ved ikke at sprede de gode "nyheder" - den ryger vist med i tasken - og hjem igen til weekenden....

  Søde Annchen - du kan få lov at snuse kan du - og den cape kan jeg da også strikke for....... ska' vi sige en nøglesnor (og måske et penalhus:-)

  SvarSlet
 4. den bog må jeg da vist lige kigge efter i Netto.
  Det var godt nok ikke meget din veninde tager for at strikke !
  I Læsø Uldstue er differencen mellem en færdigstrikket trøje og et kit på omkring 7-800 kr.. og det er endda billigt :o)
  God bedring med forkølelsen.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Kære Mona
  Bogen har de desværre ikke i Netto - det var kun den første bog med huer og vanter.... den sidste er hentet hos boghandleren.... Nej hun er godt tosset den veninde - Jeg har nogle gange overvejet at få hende til lige at svinge pindene for mig også.
  God weekend til dig

  SvarSlet
 6. Indtil videre har jeg kun set modellen på forsiden, og den kunne jeg da godt tænke mig!
  Den kan da ikke tage meget længere end et par timer med Vild med dans.....

  SvarSlet