tirsdag den 18. september 2012

For seven

Jeg er nu på 4. dag med feber, snot og halskløe - og godt og grundig træt af det. Jeg vil have mine kræfter tilbage, og jeg vil ud og virke i virkeligheden.

Herhjemme kører vi på rent overlevelses-niveau. Børnene bliver spist af - men det er ikke med de store kulinariske retter - men hurtig mad, der ikke kræver de helt store kræfter at fremstille. De får lang snor og får en masse is mod at rydde op, sortere vasketøj, tømme skraldespand m.m. Omsorgen er stor - størstetøsen sagde i går, da jeg ryddede det værste fra gulvet, at jeg da ikke skulle rydde op, når jeg var syg..... det kunne sagtens ligge der til jeg var frisk igen.

Tid har jeg haft masser af - til at sove og slumre - men jeg savner at udrette. Har startet et helt enkelt strikketøj op med ren ret. En poncho skulle det gerne ende med at være - men nøj hvor går det langsomt.

5 kommentarer:

 1. Det er vel nok dejligt med børn, der er overbærende overfor rod:)

  God bedring. Man kan jo ligefrem komme til at savne at have kræfter til at gøre rent og lave mad.

  SvarSlet
 2. Ja, det er ikke altid let at forstå mor altså er syg ;))
  Håber snart du er frisk igan.

  Yt

  SvarSlet
 3. God bedring!!!

  He, he, ja, det rod kan da sagtens ligge til du bliver frisk igen :-) Det lyder lidt som her i huset.......

  SvarSlet
 4. Livet med teenager er en spændende udfordring - kampene tages bedst i god form:-) Heldigvis er jeg nu ved at genvinde kræfterne og klar til at tage udfordringen om at hver rydder sit og lidt til... op igen :-)

  SvarSlet