lørdag den 22. september 2012

Strikke-tom

Strikkekrisen kradser, som i den vildeste uld, der giver den der irriterende fornemmelse i halsen, der gør, man bare må hive ud i kraven for at holde kradsen fra livet. Jeg er strikke-tom og alle mine projekter er blevet bandlyst og kasseret. Det er klude, der enten er grimme eller slatne og ikke velegnet til beklædning af nogen art..... Jeg er muggen og vranten over ikke at have noget at beskæftige hænderne med. Jeg er rastløs og kan ikke forstå, hvor alle de "must-do"s der normalt fylder mit hovedet er blevet af.


Det er lørdag aften - og jeg har rigtig god strikketid lige nu. Huset er fyldt med skønne grinende tøser, der hygger. Vi har haft stort drama tidligere på aftenen, hvor mindste-tøsen blev bidt af sin nye hamster. Hun skreg, så alle de små hår rejste sig - og da jeg så mængden af blod, blev jeg også selv et kort øjeblik ramt af panik og troede det var hovedpulsåren, den havde bidt.... over.... Det viste sig dog kun at være tommelfingeren - men nok til at hun aldrig-aldrig-aldrig vil tale med kræet igen.

Kom igen inspiration - kom igen idéer - Jeg trives ikke med tomt hoved og tomme hænder

2 kommentarer:

  1. Jeg har to ting, som jeg tyr til, hvis jeg går i krise, - hæklede karklude eller små strikkede nisser. Men pas på, for nisserne er stærkt vanedannende....

    God søndag.

    SvarSlet
  2. Argh så skulle jeg ha' nået at købe garnet til dig;) Håber du klarede den...

    SvarSlet