mandag den 10. september 2012

Kedsommeligt

Det er ikke de store udskejelser og falbalader, jeg kan byde på fra strikkekurven. Tiden er knap, jeg løber stærkt - og med mig i tasken til de åndehuller en travl hverdag byder på - er garn og pinde til strømpe-strikning. Et enkelt par løb af pindene i weekend. Det var en hård kamp at få lavet begge strømper. Ofte går jeg død i det efter den første - og der er næsten lige så mange enlige strømper i min strikkekurv, som der er i min vaskekurv.

Hvis det lykkes mig at holde fast i fortsættet om at få has på nogle af de mange mange nøgler strømpegarn, der ligger på lager, vil jeg blive utrolig populær hos tøserne. De elsker hjemmestrikkede strømper og klager ofte over, at jeg ikke er mere produktiv på det område. Jeg gør nu en indsats om jeg så skal falde i søvn over det... og har igen strømpegarn og pinde med i tasken til eftermiddagens lange møde.

7 kommentarer:

 1. Strømper er perfekte, når man ikke gider at skulle tænke og tælle mønster, mens man strikker.
  Det er et skønt par du har fået færdigt her ;-)

  SvarSlet
 2. Smarte strømper du strikker
  - og godt der findes møder hvor man kan have strikketrøjer med :)
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Sikke lækre sokker, jeg får da helt lyst til at strikke nogle til mig selv.

  SvarSlet
 4. Hold da helt op dine strømper er cool, Nice eller hvordan man nu udtrykker sin begejstring. Uha som jeg kender det m strømpestrik og strømpe nr 2 pt. Arbejder jeg selv på at nedbringe garnlageret. Jeg har nu alligevel erfaret at selv om det tager tid, så bliver man lige pludselig færdig med 5 par på en gang. Når man lige får et lyst øjeblik og rydder op i strikke kurven. Nogen gange slår jeg op til begge par på en gang. Det er som om det hjælper lidt på det.

  Men endnu engang, super seje strømper. Kan godt forstå at der er bud efter dem

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 5. Søde kvinder - tusind tak for jeres vidunderlige kommentarer - føler I hepper på mig og det giver mig gejsten til at fortsætte lidt endnu - selvom det også kunne være sjovt og hyggeligt at kaste sig over en poncho, en trøje, et tørklæde, et sjal osv..... men nu strikker jeg strømper... basta....

  SvarSlet
 6. Fedt at få nummer to klar også..:) De er så fine...
  Kram

  SvarSlet